VIDEO. Contre între Compania de Autostrăzi și Pro Infrastructura

Data actualizării: Data publicării:
ciurea serbanescu

Numărul kilometrilor de autostradă definitivați în acest an și sectoarele ce vor fi deschise sunt subiecte de dispută între oficialii Companiei de Autostrăzi și forumiștii de la ”Pro Infrastructura”.

Prezenți joi seară la emisiunea ”Imparțial” difuzată la Digi24.ro, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Ionuț Ciurea, de la Asociația Pro Infastructura, nu au găsit nici un punct comun în discuții.

Divergențele au privit inclusiv numărul de kilometri de autostradă care urmează să fie inaugurați în acest an. In timp ce Șerbănescu a informat că în 2018 vor fi deschiși 60 de kilometri de autostradă, Ciurea susține că 18 kilometri vor fi ”autostrada muzeu”. Chiar dacă vor fi recepționați nu sunt legați prin nimic, a spus Ciurea.

Potrivit lui Alin Șerbănescu vor fi inaugurați în acest an cei 60 de kilometri de autostradă, compuși din nodul Gilău, Lugoj Deva, lotul 4, Sebeș Turda, loturile 3 și 4, Ogra-Ungheni pe autostrada Transilvania, etc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri