VIDEO. Autoturisme blocate de ninsoare pe Transalpina

Data actualizării: Data publicării:
transalpina
Oamenii de afaceri din zona Transalpina vor ca șoseaua să fie deschisă mai repede, dar drumarii spun că la altitudini înalte pericolele sunt mari din cauza zăpezii. FOTO: Digi24

Secția Tg Jiu a Companiei de Drumuri a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii înghețate depuse noaptea trecută pe DN 67C, Transalpina. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit unei postări pe situl de socializare a secției de drumuri în zona Urdele au fost surprinse de ninsoare trei autoturisme care nu au mai putut înainta. ”Aceștia au intrat pe sectorul de drum în jurul orelor 23.00, atunci când circulația este restricționată”, spun oficialii secției de drumuri naționale Târgu Jiu.

Aceștia reamintesc că DN 67C, sectorul cuprins între Râncă și Obârșia Lotrului, este închis circulației publice între orele 20.00-8.00.

Drumarii au început marţi dimineaţă să deszăpezească Transfăgărăşanul, pe anumite porţiuni ale şoselei zăpada viscolită depăşind 10 centimetri, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, scrie Agerpres. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri