V. Ponta: S-a ajuns cu minciuna în spațiul public de 200 de ori

Data publicării:
ponta guvern gov-18.ro

Datele economice arată bine. Au intrat bani de la UE cât nu au intrat în 6 ani”, a anunţat Victor Ponta, în şedinţa de Guvern de miercuri.

Acesta a subliniat că Guvernul a cheltuit doar 2,5 milioane de euro pentru produse de birotică, şi nu 500 de milioane, aşa cum a susţinut „o doamnă” în spaţiul public.

Trebuie să facem un top cu cât se multiplică minciunile. Am aflat de la o doamnă că am cheltuit 500 milioane de euro pe birotică. Minciuna e doar de 200 de ori. Am cheltuit doar 2,5 milioane, nu 500. S-a ajuns cu minciuna în spaţiul public de 200 de ori”, a mai adăugat prim-ministrul.

Elena Udrea: 500 de milioane de euro cheltuiţi pe prostii şi nimicuri

Deputatul PDL Elena Udrea a atras atenţia asupra faptului că exerciţiul bugetar pe primele 8 luni ale anului 2013 reprezintă „un dezastru pentru România”. Motivul principal este dat de încasările mult sub aşteptări şi de cheltuielile nejustificate pe bunuri şi servicii.

În opinia deputatului democrat-liberal, Guvernul Ponta nu va reuşi să atingă ţinta de deficit bugetar, se arată într-un comunicat postat pe blogul Elenei Udrea.

Ponta şi Antonescu promiteau reducerea cheltuielilor cu bunurile şi serviciile cu 50%, pe motiv că acolo s-ar scurge banii către presupusă clientelă economică a PDL. Dar ei nu numai că nu le-au scăzut, dar le-au mărit cu 10,8%. Şi atunci te întrebi: de câte pixuri, telefoane, tonnere, automobile, agrafe de birou sau cadouri de protocol este nevoie ca să fie USL-iştii fericiţi? Iar răspunsul este în bani: de 500 de milioane de euro (2,257 miliarde de lei) cheltuiţi până acum pe astfel de prostii şi nimicuri”, a subliniat fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri