Elev din Brăila înjunghiat în picior, într-o pauză. Agresorul s-a întors la ore

Data actualizării: Data publicării:
polițist cu mainile la spate, in fata unei scoli
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un nou incident de violenţă în şcolile din România. Un elev de 15 ani din Brăila a fost înjunghiat în picior de un coleg, în pauza dintre ore. Victima a ajuns la spital, iar agresorul ar fi revenit la cursuri. Polițiștii au găsit cuțitul în borseta unui alt elev și au deschis dosar penal.

Incidentul a avut loc marţi, în jurul ore 11:20, într-un parc din apropierea școlii. Cei doi elevi, ambii de 15 ani, învață la aceeași școală. Imediat după apelul la 112, polițiștii s-au deplasat la locul incidentului.

"Din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeț de copii din zona intersecției străzii Gării cu strada Roșiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înțepat cu un cuțit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleiași instituții de învățământ din municipiu", anunță IPJ Brăila

Pentru că a suferit leziuni, minorul agresat a fost transportat la spital. Agresorul, în schimb, s-ar fi întors la cursuri, spun polițiștii.

La verificări, oamenii legii au găsit și cuțitul. Era ascuns într-o borsetă, asupra unui elev de 14 ani, coleg al celor doi minori implicați în altercație. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri