10.000 de schiori ruși care participau la o cursă din regiunea Moscova au fost așezați ca să formeze o literă uriașă "Z"

Data publicării:
tDZ5MBNl1UdOIAxElAqloogIBeve4Cno0xySU8AJK6qXXUO8cwokcmbnBzRTykcAvTv68Xo5mYBV2a0cwjFnN0OgtSVHfEHM (1)
Sursa foto: Ministerul Culturii Fizice și Sportului din regiunea Moscova.

Aproximativ 10.000 de schiori ruși au participat la evenimentul "Pârtia de schi Rusia 2024", organizat pe 10 februarie în Khimki. La pornire, schiorii au fost așezați în forma literei Z.

Startul cursei s-a luat de la baza sportivă Planernaya, potrivit Ministerului Culturii Fizice și Sportului din regiunea Moscova. Cursa este organizată în cadrul unui program de mișcare fizică desfășurat la nivel național în Rusia.

În imaginile de pe site-ul ministerului, schiorii apar la începutul cursei așezați astfel încât să formeze o literă Z imensă, simbolul invaziei rusești în Ucraina.

La începutul cursei de schi, organizatorii au citit un mesaj transmis de Vladimir Putin. La fața locului au fost prezenți mai mulți oficiali, printre care ministrul-adjunct al Sporturilor din Rusia, care le-a spus celor prezenți că proiectul "Pârtia de schi" este o dovadă că sportul rusesc nu poate fi afectat de nicio sancțiune și că lumea sportului este incompletă fără Rusia.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri