18 răniți după o explozie puternică la o centrală electrică din Rusia. Trei persoane sunt date dispărute

Data actualizării: Data publicării:
masina de pompieri la o centrala din rusia unde a avut loc o explozie
18 răniți după o explozie puternică la o centrală electrică din Rusia. Trei persoane sunt date dispărute. FOTO: X (Twitter) Muzzleflash

Trei persoane sunt date dispărute şi 18 au fost rănite după o explozie la centrala electrică Shagonar din îndepărtata regiune rusă Tuva, a declarat, miercuri, şeful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Explozia s-a produs în sala de cazane.

Șase dintre cei 18 răniți sunt în stare gravă, a precizat Vladislav Khovalyg pe  Telegram.

Incendiul izbucnit la instalaţie a fost localizat. Nu a fost raportat niciun deces. Nu se știe care e cauza accidentului, în acest moment având loc investigații, a precizat Khovalyg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serviciile de urgenţă se află la faţa locului, iar clădirea este izolată.

"Stabilim un comandament operaţional, incluzând conducerea Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, a Ministerului Afacerilor Interne, a Gărzii Naţionale, a ministerelor regionale de sănătate, a Ministerului Locuinţelor şi Utilităţilor Publice, a Ministerului Combustibilului şi Energiei, a serviciilor de urgenţă şi a Protecţiei Civile. Suntem în curs de mobilizare a echipajelor de urgenţă pentru a face faţă consecinţelor", a adăugat el.

Presa locală a raportat că toate cele patru cazane de la centrala termică Shagonar nu au fost avariate şi sunt în stare de funcţionare. În prezent, încălzirea centrală este deconectată din cauza lucrărilor de restaurare de urgenţă.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri