20 de oameni, luați ostatici într-un autobuz, în Ucraina. Atacatorul s-a predat după negocieri îndelungate. Victimele, eliberate

Data actualizării: Data publicării:
Twenty people held hostage by 'armed terrorist' demanding Ukraine president urges people to watch movie Earthlings
FOTO: Profimedia Images

20 de oameni au fost luați ostatici într-un autobuz, în nordul Ucrainei. Persoana care i-a sechestrat le-a transmis forțelor de ordine că este înarmată și că are asupra sa explozibili. După lăsarea serii, toți cei 20 de ostatici au fost eliberați, potrivit unui anunț al autorităților.

ACTUALIZARE 22:45 - Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici marţi de un bărbat înarmat la Luţk, în vestul Ucrainei, au fost eliberaţi, a anunţat poliţia ucraineană, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Toţi ostaticii au fost eliberaţi!”, a anunţat pe Facebook viceministrul de interne ucrainean, Anton Hratcenko. Autorul atacului s-a predat poliţiei, a precizat o sursă a poliţiei ucrainene.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai multe focuri de armă s-au auzit în centrul orașului Luțk, acolo unde are loc luarea de ostatici. De altfel, în geamurile autobuzului sechestrat sunt vizibile urme de gloanțe.

Potrivit presei locale, înainte de a lua ostatici, atacatorul a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje în care își exprima nemulțumirea față de sistemul public. Pentru moment, acesta nu a făcut nicio solicitare polițiștilor.

La fața locului au fost trimise dispozitive importante formate din forțe de ordine și geniști. Zona a fost complet închisă, iar oamenii din Luțk au fost avertizați să evite zona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri