A apărut prima fotografie cu Kate, după operația abdominală. Cum arată acum prințesa de Wales

Data actualizării: Data publicării:
printesa kate de craciun
A apărut prima fotografie cu Kate, după operația abdominală. Ea fusese văzută ultima dată în ziua de Crăciun. FOTO: Profimedia Images

Site-ul american de ştiri despre celebrităţi TMZ a publicat o fotografie cu prinţesa de Wales, despre care spune că a fost făcută luni, în apropierea Castelului Windsor. Ar fi prima imagine cu Kate după mai bine de două luni, de când a suferit o operaţie abdominală ce necesită o recuperare îndelungată, scrie SkyNews.

Prinţesa de Wales fusese văzută ultima dată în ziua de Crăciun, la o plimbare cu alţi membri ai familiei regale în Sandringham, Norfolk.

În vârstă de 42 de ani, Kate a fost internată la London Clinic - spitalul privat unde şi regele a urmat un tratament pentru prostată mărită - pentru o operaţie planificată, care a avut loc la 16 ianuarie.

În fotografia publicată luni de TMZ, care ar fi fost făcută de paparazzi, Kate purta ochelari de soare închişi la culoare şi stătea pe scaunul pasagerului într-un Audi negru care era condus de mama ei, Carole Middleton. Nu părea să fie cu alte rude în maşină şi nici să aibă gărzi de securitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prinţesa s-a întors acasă după 13 zile petrecute în spital, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa "face progrese bune". Se aşteaptă însă ca prinţesa Catherine să revină la îndatoririle oficiale abia după Paşte.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a vizitat-o pe nora sa la spital, după ce a fost internat el însuşi la London Clinic, pe 26 ianuarie, pentru a fi tratat pentru o mărire de prostată. La mai puţin de două săptămâni după aceea, a fost anunţat că a fost diagnosticat cu cancer.

Kate a fost vizitată în spital şi de soţul ei, Prinţul de Wales, care s-a retras temporar din rolul său regal pentru a se ocupa de îngrijirea ei şi a copiilor lor. La începutul lunii februarie, prinţul William şi-a reluat angajamente publice.

Detaliile despre starea de sănătate a prinţesei nu au fost dezvăluite, dar palatul a precizat că nu are legătură cu cancerul, iar Kate a dorit ca informaţiile medicale personale să rămână private.

Internetul a abundat de speculaţii şi teorii ale conspiraţiilor despre boala pe care ar putea-o avea prinţesa, după ce săptămâna trecută prinţul William şi-a anulat în ultimul moment participarea la un eveniment de comemorare a naşului său, unde trebuia să ţină un discurs. Palatul Kensington a asigurat imediat publicul că prinţesa de Wales face progrese în recuperarea ei.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri