Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi, a murit

Data actualizării: Data publicării:
Fostul basist Alec John Such, membru fondator al legendarei trupe rock americane Bon Jovi in concert
Fostul basist Alec John Such, membru fondator al legendarei trupe rock americane Bon Jovi. Foto: Profimedia Images

Fostul basist Alec John Such, membru fondator al legendarei trupe rock americane Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani, potrivit unui anunț al grupului, relatează BBC.

Such a cântat alături de trupă din 1983 până în 1994, când formația a cunoscut succesul cu piese celebre precum "You Give Love a Bad Name", "Livin' on a Prayer" și "Bad Medicine".

I s-a atribuit meritul de a fi adus trupa împreună și a fost amintit ca un prieten drag care era "sălbatic și plin de viață". Trupa nu a oferit detalii despre cum sau unde a murit Alec John Such.

"Alec a fost parte integrantă a trupei", a scris pe Twitter cântărețul și compozitorul Jon Bon Jovi.

"Avem inima frântă de durere să aflăm că dragul nostru prieten Alec John Such a murit”, a transmis Jon Bon Jovi. "Era un original. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă a trupei. Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el", a mai scris artistul. 

Prieten din copilărie cu toboșarul Tico Torres, el a fost cel care l-a adus pe chitaristul și compozitorul Richie Sambora să vadă trupa cântând, a mai transmis Jon Bon Jovi.

"Astăzi, aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe buze şi o lacrimă în ochi. Ne va fi foarte dor de el", a conchis artistul, în postarea sa de pe rețeaua socială. 

Născut la New York la 14 noiembrie 1951, Such a cântat inițial într-o trupă numită The Message.

"Aveam 31 de ani când m-am alăturat. Eram cu 10 ani mai în vârstă decât restul trupei. Sora mea s-a supărat foarte tare în cele din urmă pentru că ziarele o descriau ca fiind sora mea mai mare, când de fapt era mai tânără", povestea Alec John Such într-un interviu. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri