Video Alertă cu bombă la cel mai mare festival din Italia. Artiștii au fost evacuați, iar o stradă întreagă a fost închisă

Data actualizării: Data publicării:
politisti la festivalul din sanremo
La fața locului au sosit echipe de geniști și unități canine pentru verificări și punerea în siguranță a zonei. FOTO: Captură Digi24/ Corriere della Sera

Alertă cu bombă la Festivalul de la Sanremo. Artiștii, staff-ul și vedetele lumii mondene, adunați într-o vilă unde avea loc o serată, au fost evacuați. La fața locului au sosit echipe de geniști și unități canine pentru verificări și punerea în siguranță a zonei.

Alerta a avut loc luni seară, în timp ce artiștii erau la o serată, organizată înainte de începerea festivalului.

Artiștii au povestit că se aflau la o masă, moment în care au intrat forțele de ordine. Potrivit acestora, totul s-a desfășurat în liniște, oamenilor li s-a spus să stea liniștiți, dar să evacueze clădirea. Ei au ieșit afară, iar toată strada din centrul istoric al orașului Sanremo a fost închisă.

Alerta ar fi fost dată direct pe numărul centralei de la carabinieri de o persoană necunoscută, căutată în continuare, care ar fi spus că înăuntru este un dispozitiv explozibil.

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost o alarmă falsă, polițiștii negăsind niciun dispozitiv, iar festivalul va continua dupa programul anunțat, respectiv de marți și până pe 10 februarie.

 

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri