Alertă de securitate după un accident în care a fost implicată o mașină din convoiul lui Biden

Data publicării:
accident-masina-biden-profimedia
Un vehicul din convoiul preşedintelui american Joe Biden a fost lovit duminică de o maşină în timp ce liderul de la Casa Albă părăsea sediul său de campanie din Delaware. FOTO: Profimedia Images

Un vehicul din convoiul preşedintelui american Joe Biden a fost lovit duminică de o maşină în timp ce liderul de la Casa Albă părăsea sediul său de campanie din Delaware.

Coliziunea dintre o berlină şi un SUV din convoi a provocat un zgomot puternic.

Vehiculul din convoiul prezidenţial se afla la o intersecţie din apropierea sediului de campanie, la aproximativ 40 de metri de Biden. Agenţii au interceptat imediat berlina înmatriculată în Delaware şi au îndreptat armele spre şofer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Personalul de securitate l-a urcat imediat pe Joe Biden într-un vehicul care îl aştepta şi l-a condus departe de clădirea din centrul oraşului Wilmington. "Preşedintele şi prima doamnă sunt bine", a declarat un oficial de la Casa Albă care a asistat la incident, scrie news.ro.

Adunaţi pe trotuarul din faţa birourilor de campanie, unde preşedintele şi Jill Biden luaseră masa împreună cu echipa lor, reporterii tocmai îi puseseră o întrebare lui Biden în momentul în care s-a auzit coliziunea.

Jurnaliştii au fost strânşi rapid de către personal pentru a se alătura convoiului care a părăsit locul respectiv în ploaie. Biden a ajuns în siguranţă la casa familiei sale fără alte incidente.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri