Video Apariție neașteptată pe o plajă plină de turiști. Un urs a fost filmat în timp ce înota printre valuri

Data publicării:
plaja florida
Mai mulți turiști din Florida au avut parte de o surpriză neașteptată când un urs și-a făcut apariția pe plajă. FOTO: Shutterstock

Mai mulți turiști din Florida au avut parte de o surpriză neașteptată când un urs și-a făcut apariția pe plajă, transmite The Guardian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Localnicii și turiștii sunt obișnuiți cu rechinii, însă, recent, ei au fost luați prin surprindere când au văzut un urs ieșind din apă și plimbându-se pe plajă.

Din imagini se poate observa cum ursul a înotat în apele Golfului Mexic și s-a îndreptat apoi spre țărm.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar ulterior animalul a fugit spre dunele de nisip. Nu se știe de ce se afla în Golful Mexic sau cât timp a înotat în mare.

În general, urșii sunt buni înotători, în special urșii polari, care pot înota mulți kilometri în largul mării pentru a vâna foci. Dar Arctica înghețată este foarte departe de nisipurile însorite și pline de turiști din Florida.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri