Video Autoritățile din Filipine încearcă să-și dea seama dacă o angajată a aeroportului din Manila a înghițit banii furați de la un pasager

Data publicării:
O angajată a unui aeroport din Filipine este suspectată că a înghițit 300 de dolari pe care i-ar fi furat de la un pasager.
O angajată a unui aeroport din Filipine este suspectată că a înghițit 300 de dolari pe care i-ar fi furat de la un pasager. Foto: Profimedia

O angajată a unui aeroport din Filipine este suspectată că a înghițit 300 de dolari pe care i-ar fi furat de la un pasager. Femeia, care făcea parte din echipa de securitate a aeroportului, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce băga obiecte în gură, iar autoritățile încearcă să-și dea seama despre ce este vorba exact, relatează Business Insider.

Incidentul s-a petrecut la Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Ninoy Aquino din Manila, pe 8 septembrie, potrivit The Inquirer, un ziar în limba engleză din Filipine. Biroul pentru Securitatea Transporturilor a postat marți o declarație despre incident pe pagina sa de Facebook.

Oficiul pentru Securitatea Transporturilor a precizat că a fost deschisă o anchetă pentru furtul a 300 de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

News5, un un post TV local, a distribuit online imagini ale incidentului din aeroport pe 20 septembrie. În înregistrarea video, femeia poate fi văzută împingând ceva în gură, în timp ce ținea în mână o sticlă de apă. Apoi bea apă, după care scoate ceva din buzunar și împinge obiectul cu degetul în gură. Din înregistrările video disponibile online, Insider nu a putut identifica ce mânca de fapt femeia.

Agenta de securitate a negat că ar fi furat bani de la un pasager și a susținut că mânca ciocolată, a spus Ma. O. Aplasca, administratorul Biroului pentru Securitatea Transporturilor.

„Nu așa se mănâncă în mod normal ciocolata și tot împingea cu degetul în gură”, a spus Aplasca.

Femeia lucrează la aeroport de șapte ani și câștigă un salariu lunar de 16.000 de pesos filipinezi, sau aproximativ 281 de dolari, a spus Aplasca.

Aeroportul Internațional din Manila a refuzat să comenteze cazul.

„Acțiunile descrise în mod evident nu reflectă codul de conduită pentru funcționarii publici, cu atât mai mult valorile de bază pe care majoritatea personalului nostru le susține”, arată Biroul pentru Securitatea Transporturilor în comunicatul de pe Facebook, adăugând că colaborează cu Aeroportul Internațional din Manila, cu Autoritatea pentru Securitatea Aviației și poliția în anchetă.

Între timp, agenta de securitate a fost suspendată, a declarat Aplasca pentru CNN.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri