Bloggerii ruși se revoltă: Unde naiba e Putin? Mai există? Mumia tace

Data publicării:
Vladimir Putin gesticulează cu degetul arătător
Dictatorul rus, Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Prima apariție publică a lui Vladimir Putin, după mai multe zile fără evenimente publice, le-a ridicat bloggerilor ruși întrebarea lipsită de politețe: Unde naiba este Putin? Mai mult, furioși că ucrainenii avansează pe front și că trimit dronă după dronă pe cerul Rusiei, bloggerii au ajuns să-l compare pe Putin cu o mumie căreia îi poți spune orice, tot nemișcată rămâne. Criticile publice vin în condițiile în care există semnale că o parte din elita rusă din jurul lui Putin nu mai crede că Rusia poate câștiga războiul din Ucraina.

Igor Girkin „Pușcașul”- blogger rus din Donbas: „Își poate încălca Putin promisiunea de a nu-l omorî pe Zelenski? Știți, așa cum am mai zis, dacă ne bazăm pe comportamentul lui Putin, am o întrebare: Putin mai există?

Cum este posibil? Comandantul Suprem al Armatei să stea departe de război, oamenii din cercul său să se lupte public între ei și să submineze astfel stabilitatea frontului prin acțiunile sale, iar el să nu reacționeze în niciun fel? Și unde este?

Peskov susține că i se raportează anumite situații... Știți... Poți da raportul și unei mumii. Stă mumia întinsă și te poți apropia de ea, o saluți și-i dai raportul. „Vă rog să-mi permiteți să raportez... una, alta...” Mumia tace. Ați raportat? Am raportat. Rezultatul este clar. Uite așa se comportă Comandantul Suprem al Armatei în țara noastră. Exact așa!”

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri