Cazul misterios al femeii dispărute în mijlocul unui apel video: Polițiștii au găsit un cadavru în apropierea locului dispariției

Data actualizării: Data publicării:
Nicola Bulley
Nicola Bulley a dispărut în 27 ianuarie. Foto: Poliția din Lancashire

Polițiștii din Marea Britanie care o caută pe Nicola Bulley au găsit un cadavru într-un râu, în apropiere de locul unde femeia a dispărut în urmă cu 3 săptămâni, scrie BBC.

Mamă a doi copii, Nicola Bulley a dispărut în timpul unei plimbări cu câinele pe malul râului din St Michael's on Wyre din Lancashire în urmă cu trei săptămâni, declanșând o operațiune de căutare majoră.

Poliția din Lancashire a declarat că „din păcate a recuperat un cadavru” după ce au fost chemați la River Wyre, lângă Rawcliffe Road, duminică.

Potrivit anchetatorilor, identificarea oficială nu a fost încă efectuată „deci nu putem spune” dacă este vorba de Nicola Bulley.

„Familia lui Nicola a fost informată despre evoluția anchetei și gândurile noastre sunt alături de rude în aceste momente dificile. Cerem ca intimitatea lor să fie respectată”, a transmis Poliția din Lancashire.

Nicola Bulley, care era consilier ipotecar, a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele, după ce și-a lăsat cele două fiice, în vârstă de 6 și 9 ani, la școală, pe 27 ianuarie.

Câinele ei a fost găsit la scurt timp, împreună cu telefonul ei - încă conectat la o conferință telefonică de serviciu - pe o bancă de lângă malul abrupt al râului.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucra Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut. La 08.53 îi trimisese un e-mail șefului ei. „Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el. „La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul,” a adăugat Pociecha.

Poliția a declarat anterior că este posibil ca femeia de 45 de ani să fi intrat în râu și că dispariția ei nu este suspectă.

Cadavrul a fost găsit la peste 1 kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată.

Căutarea a atras un interes uriaș, un număr mare de oameni vizitând și filmând în zonă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri