Foto „Clar are demență”. Fotografia bizară postată de Trump pe internet. Și-a întrebat fanii dacă seamănă cu Elvis Presley

Data actualizării: Data publicării:
donald trump in timpul unei conferinte de presa
Donald Trump vrea deportări în masă ale migranților cu ajutorul armatei. Foto Profimedia Images

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a postat o fotografie bizară pe rețelele sociale, întrebându-și fanii dacă ei cred că seamănă cu Elvis Presley, transmite Insider.

Trump a postat sâmbătă pe Truth Social, un colaj din două fotografii, una cu el, iar cealaltă cu Elvis Presley.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a scris: „De atâția ani, oamenii au spus că Elvis și cu mine arătăm la fel. Acum, această poză circulă peste tot. Ce credeți?”

Nu este clar ce l-a făcut să posteze acea fotografie, dar fostul președinte s-a asemănat adesea cu figuri istorice proeminente, inclusiv Nelson Mandela, Abraham Lincoln și chiar faimoasa pictură Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci.

Trump, ironizat pentru postare

Multe persoane l-au ironizat pe Trump pentru postare.

Strategul democrat Johnny Palmadessa a pus la îndoială starea de sănătate a lui Trump.

„Donald Trump are în mod clar demență”, a scris el, pe X

Palmadessa a enumerat o serie de gafe pe care Trump le-a făcut în campania electorală, inclusiv vorbind despre fostul președinte Barack Obama ca și cum ar fi încă în funcție.

„El doar s-a comparat cu Elvis pentru că el crede că arată la fel. Trebuie să caute ajutor”, a spus Palmadessa.

Unii utilizatori de pe platforma lui Trump, Truth Social, au fost de acord cu fostul președinte, deși alții l-au luat peste picior, editând la rândul lor fotografii pentru a-i compara fața cu cea a lui Adolf Hitler.

Președintele Joe Biden a declarat sâmbătă că aceasta a fost „cea mai ciudată campanie în care a fost implicat vreodată”.

El l-a criticat dur pe Trump, spunând că comportamentul său este „chiar mai rău” decât atunci când a candidat ultima dată în 2020.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri