Video Cum au fost eliminați teroriști Hamas din Cisiordania. Imaginile au fost făcute publice de armata israeliană

Data actualizării: Data publicării:
raid
Foto: Captură video Digi24

Armata israeliană a publicat, vineri, imagini cu raidul asupra unei tabere Hamas din Cisiordania. Peste 20 de persoane căutate au fost arestate și peste 12 teroriști au fost uciși. Operațiunea extinsă de combatere a terorismului din tabăra de refugiați s-a încheiat, transmite armata.

Potrivit autorităților israeliene, citate de CNN, purtătorul de cuvânt al Hamas, Hassan Yousef, a fost arestat, joi, în timpul raidurilor efectuate de Israel de-a lungul Cisiordaniei.

Youssef a fost arestat „pentru suspiciunea că ar acționa în numele Hamas”, a transmis agenția de securitate israeliană Shin Bet. Yousef este un personaj politic important în cercul de putere palestinian, fiind purtătorul de cuvânt oficial al Hamas în Cisiordania și având un loc inclusiv în Consiliul Legislativ Palestinian.

Hassan Yousef a mai fost arestat de forțele israeliene în mai multe ocazii anterioare și a petrecut, în total, 24 de ani în închisori israeliene pentru acuzații de incitare, intrarea în Ierusalim fără permisiune și activități în cadrul Hamas.

Citește mai mult AICI

Autoritățile palestiniene spun că 13 oameni, inclusiv cinci copii, au fost uciși în timpul unei operațiuni israeliene în tabăra de refugiați Nour Shams din Cisiordania.

„Armata de ocupație israeliană a comis un masacru la tabăra de refugiați din Nour Shams, în Tulkarem. Numărul martirilor a ajuns la 13, inclusiv cinci copii”, a transmis Ministerul palestinian al Sănătății, vineri.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri