Donald Trump, enervat de o întrebare a unui reporter. Președintele SUA a întrerupt interviul

Data publicării:
Donald Trump/Captura CBS

Donald Trump a întrerupt brusc un interviu acordat jurnalistului John Dickinson, de la postul de televiziune CBS, după ce acesta i-a adresat președintelui mai multe întrebări incomode, relatează CBS.

Donald Trump/Captura CBS

Conversația dintre Trump și Dickinson a luat o turnură tensionată în momentul în care jurnalistul l-a întrebat dacă predecesorul său, Barack Obama, i-a dat vreun sfat înainte de a-i preda scaunul din Biroul Oval. După o serie de întrebări, la care Trump a refuzat să dea un răspuns concret, președintele a întrerupt brusc interviul:

Trump: "Obama a fost foarte amabil la început, dar ulterior am avut niște probleme, dar nu contează. Vorbele contează mai puțin pentru mine decât faptele și ai văzut și tu, a văzut toată lumea ce s-a întâmplat cu supravegherea și cred că a fost un gest nepotrivit."
Reporter: "Ce înseamnă asta?"
Trump: "Poți să îți dai seama și singur de asta".
Reporter: "Ați spus despre Obama că este "bolnav" și "rău". Vă susțineți în continuare afirmațiile?"
Trump: "Nu susțin în continuare nimic, poți să o iei cum vrei, cred că noi am dovedit totul și toată lumea vorbește despre asta. Cred că este o supraveghere foarte mare a cetățenilor noștri și o foarte mare problemă și ar trebui să aflăm ce se întâmplă".
Reporter: "Sunteți președintele Statelor Unite. Ați spus despre Obama că este rău și bolnav. Vă întreb pentru că spuneți că există multe știri false în presă și vreau să aflu direct de la sursă"
Trump: "Nu trebuie să mă întrebi pe mine, pentru că eu am opiniile mele, tu ai opiniile tale"
Reporter: "Dar vreau să aflu opiniile dumneavoastră"
Trump: "OK, e destul. Mulțumesc mult".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri