După ce a încercat să vândă Biblii și adidași, Trump cerșește direct bani de la susținători: „5-10 dolari, oricât. Îi vom folosi bine”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump
Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Problemele cu banii ale lui Donald Trump par să fie tot mai mari, în condițiile în care fostul președinte își continuă campania prezidențială și trebuie să plătească o sumă de peste 170 de milioane de dolari drept cauțiune într-unul dintre multele procese în care este acuzat. Într-un clip video pe rețelele sociale, Trump le cere susținătorilor săi „5, 10, 15 dolari, oricât”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vor fi șapte luni. Va fi cea mai importantă zi din istoria țării noastre. O să ne luăm țara înapoi și o să facem America mare din nou. Orice puteți face ca să ajutați - 5 dolari, 10 dolari, 25 de dolari, 100, oricât.

Vom reuși, o să folosim acești bani bine și o să câștigăm pentru că ne confruntăm cu niște oameni foarte bolnavi și corupți. Vom face America mare din nou, mai mare ca niciodată. Vă mulțumesc!”, spune Donald Trump în clipul său de campanie.

Apelul lui Trump pentru bani vine după mai multe scheme de a obține bani profitând de susținătorii săi - în trecut a încercat să vândă adidași și Biblii. Trump are nevoie disperată de bani după ce un tribunal din New York i-a stabilit o cauțiune de 175 de milioane de dolari în procesul său de fraudă. Dacă nu plătește această sumă, Trump ar urma să rămână cu conturile blocate și să i se confiște bunurile.

Curtea de Apel de la New York i-a cerut o cauţiune de 175 de milioane de dolari în procesul de fraudă vizând Trump Organization.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri