După ce au ucis o tânără germană și i-au plimbat trupul dezbrăcat în Gaza, luptătorii Hamas i-au luat cardul și s-au dus la cumpărături

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doua fotografii cu o tanara cu dreaduri
Shani Louk, tânăra din Germania care a fost răpită și ucisă de Hamas FOTO: Insider/ Instagram/ shanukkk

Shani Louk, tânăra din Germania al cărei cadavru dezbrăcat a fost recunoscut într-o filmare, în spatele unei camionete conduse de luptătorii Hamas prin Gaza, ar fi fost, de asemenea, jefuită.

Părinții și-au auzit ultima oară fiica la telefon, în dimineața zilei de 7 octombrie, la scurt timp după ce Hamas a lansat primele rachete pe teritoriul israelian.

Într-un interviu acordat publicației germane Der Spiegel, familia a spus că a primit informații de la bancă potrivit cărora cardul de credit pe care îl avea Shani a fost folosit în Gaza, potrivit Insider.

Ricarda Louk, mama tinerei de 30 de ani, artistă tatuatoare, încă mai are speranțe că fiica ei ar putea fi în viață, după ce a spus într-un videoclip postat pe rețeaua socială X, fostă Twitter, că și-a văzut fiica „inconștientă, într-o mașină cu palestinieni”.

Încă nu pot să accept”, a spus ea pentru Der Spiegel. „În această dimineață, fiica mea Shani Louk, cetățean german, care se afla cu un grup de turiști în sudul Israelului, a fost răpită de Hamas. Am primit un videoclip în care mi-am putut vedea clar fiica inconștientă într-o mașină cu palestinieni. Vă rugăm, așteptăm orice ajutor sau informație. Vă mulțumesc”, a spus femeia

Femei, copii și persoane în vârstă, printre ostaticii luați de Hamas

Shani Louk participa la un eveniment în aer liber „Festivalul pentru pace”, lângă Kibbutz Urim, când luptătorii Hamas au atacat. Videoclipurile filmate atunci arată cum panica cuprinde mulțimea, în timp ce luptătorii ajung în mijlocul evenimentului organizat în deșert.

La scurt timp după atac, a început să circule pe rețelele sociale un videoclip cu o tânără cu dreaduri, în spatele unei camionete înconjurate de soldați Hamas. Tânăra este dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și stă cu picioarele îndoite în unghiuri nefirești. Un bărbat o apucă de păr în timp ce altul o scuipă.

Fața ei nu este vizibilă, însă dreadurile și tatuajele au fost recunoscute de familie.

Într-un alt videoclip care circulă pe rețelele sociale o femeie israeliană imploră să fie lăsată în viața în timp ce era separată de partenerul ei și alungată de luptătorii Hamas în Gaza.

Noa Argamani, de 25 de ani, și partenerul ei, Avi Natan, participau și ei la festivalul de muzică când au fost luați ostatici. Argamani și Natan au fost identificați de membrii familiilor lor.

Se presupune că printre ostaticii luați de Hamas se numără mai multe femei, copii, dar și vârstnici. Numărul exact al ostaticilor nu este cunoscut, dar un purtător de cuvânt al ministerului apărării din Israel a spus că „din păcate, vorbim de un număr semnificativ”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Momentul când o polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său. Acesta se chinuie să...
Pro FM
Câți copii are Celine Dion: "Viața mea e să fiu mamă". Fiul cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...