Elon Musk a anunțat că lupta în cușcă cu Mark Zuckerberg va fi transmisă LIVE pe platforma X

Data actualizării: Data publicării:
Colaj de fotografii ale lui Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.
Miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă. Foto: Getty Images

Elon Musk a anunţat duminică într-o postare pe social media că lupta în cuşcă pe care i-a propus-o patronului Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează Reuters.

Miliardarii Elon Musk, 51 de ani, şi Mark Zuckerberg, 39 de ani, s-au provocat din iunie pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă în Las Vegas pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge la organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Mai devreme, Musk a afirmat pe X că „ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă.

Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Elon Musk a postat pe 20 iunie următorul mesaj: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă”, făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

A doua zi, Mark Zuckerberg, care este la rândul sau un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: „Trimite-mi locaţia”, la care Musk a replicat: „Vegas Octagon”, referindu-se la centrul în care se desfăşoară meciurile din campionatul de arte marţiale mixte (MMA).

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri