"Este exagerat". Mărturia șoferului de taxi care i-a condus pe Harry și Meghan după urmărirea "la un pas de catastrofă"

Data actualizării: Data publicării:
Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică.
Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică. Foto: Profimedia

Șoferul de taxi din New York care i-a condus timp de 10 minute pe Harry și Meghan în timp ce aceștia încercau să scape de paparazzi a declarat pentru BBC că ducele și ducesa de Sussex au fost nervoși în timpul scurtei călătorii.

Șoferul de taxi, pe nume Sukhcharn Singh, a declarat că i-a luat pe cei doi de la o secție de poliție din Midtown Manhattan.

Purtătorul de cuvânt al lui Harry și Meghan anunțase într-o declarație de presă că cei doi ar fi fost implicaţi într-o urmărire de maşini pe cale să se transforme într-o „catastrofă” din cauza paparazzilor care voiau să le facă fotografii, iar urmărirea ar fi durat peste două ore. Însă, taximetristul care a asistat la o parte a „urmăririi dramatice”, nu consideră că a fost chiar atât de periculoasă.

„Eram pe Strada 67 și apoi agentul de pază m-a oprit. Apoi, după cum știți, prințul Harry și soția sa s-au urcat în taxiul meu. Am fost blocați de un camion de gunoi și, dintr-o dată, au venit paparazzi și au început să facă fotografii", a povestit Singh.

Înainte ca Harry și Meghan să spună unde vor să meargă, agentul de securitate a cerut să se întoarcă la secția de poliție.

„Păreau nervoși, cred că au fost urmăriți toată ziua sau ceva de genul ăsta", a spus Singh.  

Poliția din New York a confirmat un incident și a declarat că numeroși fotografi „au făcut ca deplasarea să fie dificilă".

Cuplul se afla la New York pentru o ceremonie de decernare a unor premii, împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

La plecare au văzut că sunt urmăriți, așa că încercat să scape de paparazzi mergând la o secție de poliție din Manhattan, de unde au fost luați de Singh.  Potrivit acestuia, cel puțin în cele câteva minute cât au stat în mașina taximetristului newyorkez, acesta nu a crezut că cei doi sunt în pericol. „Nu cred că este adevărat, cred că totul este exagerat ", a spus Singh, referindu-se la incidentul reclamat de purtătorul de cuvânt al prințului Harry.

Ulterior, el a adăugat că „asta trebuie să se fi întâmplat înainte" ca ei să se urce în taxiul său.

„Orașul New York este cel mai sigur loc în care să fii", a continuat el. „".

Paparazzi nu au fost agresivi în timp ce Harry și Meghan au fost în mașina lui, a spus Singh.

„Erau în spatele nostru. Cam asta a fost tot, nimic mai mult. Au păstrat distanța. Există secții de poliție, polițiști la fiecare colț, nu există niciun motiv să îți fie frică în New York", a mai adăugat taximetristul.

Șoferul de taxi a dezvăluit că Harry și Meghan i-au lăsat un bacșiș de 50 de dolari pentru cele 10 minute de condus. "A fost grozav. Zece minute cu mașina, 50 de dolari", a spus el.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri