Explozie puternică în nordul Chinei. Un om a murit, iar alţi 22 au fost răniţi după ce un restaurant a sărit în aer

Data publicării:
explozie china
Explozia a avut loc la mai puţin de 50 de kilometri est de Beijing. Foto: Captură video X

O explozie puternică a avut loc, miercuri, dimineaţă într-un restaurant din provincia Hebei, în nordul Chinei, în urma căreia un om a murit, iar alți 22 au fost răniți, potrivit unei evaluări iniţiale raportate de televiziunea de stat chineză, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

„Până acum, accidentul a făcut un mort şi 22 de răniţi”, a spus CCTV, indicând că se presupune că la originea exploziei s-a aflat o scurgere de gaz într-un restaurant care servea pui prăjiţi.

„O explozie a avut loc la parterul unui restaurant situat într-o zonă rezidenţială veche”, a declarat postul public CCTV.

Potrivit CCTV, explozia a avut loc în jurul orei 7:55 a.m. (23:55 p.m. GMT marţi), în Xiaozhanggezhuang, localitate care depinde de oraşul Yanjiao, la mai puţin de 50 de kilometri est de Beijing.

Imaginile de pe reţelele sociale chineze au arătat o explozie foarte puternică care a provocat fum gros şi flăcări deasupra unui drum foarte aglomerat la o oră de trafic intens. În alte imagini se poate vedea o clădire complet prăbuşită şi mai multe maşini distruse.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La faţa locului au fost trimise imediat echipe de salvare. 36 de vehicule de intervenţie şi 154 de persoane au fost trimise pentru a ajuta la operaţiuni, potrivit serviciului local de pompieri.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri