Video „Explozie sincron”. Două blindate rusești, distruse după ce calcă simultan pe mine antitanc

Data publicării:
TwoRussianBTRsrunsynchronouslyintomines.IthappenednexttoStepovenearAvdiivka.-ezgif.com-optimize

Două blindate ale rușilor au fost distruse la Stepove, în apropiere de Avdiivka, după ce au călcat, simultan, pe mine antitanc.

Imaginile publicate pe rețelele sociale, filmate din dronă, arată cum cele două blindate traversează un câmp plin de cratere ale bombardamentelor, iar la un moment trec peste mine anti-tanc. Două explozii puternice distrug cele două blindate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Armata ucraineană s-a retras din satele Severne şi Stepove, situate în apropierea oraşului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse în provincia Doneţk din estul Ucrainei.

De asemenea, ucrainenii s-au retras luni şi dintr-un alt sat din acelaşi sector al frontului, Lastocikine, pentru a-şi „organiza apărarea”.

Armata rusă a revendicat, de asemenea, distrugerea unui tanc american Abrams al armatei ucrainene, după ce pe canalele de Telegram ruse au apărut imagini neautentificate de alte surse şi filmate din dronă, care arată un tanc de acest tip în flăcări după ce a fost distrus.

De partea sa, armata ucraineană a revendicat doborârea altor două avioane ruseşti de vânătoare bombardament Sukhoi SU-34.

Citește și Rușii forțează „Poarta Bahmutului”. Lupte violente lângă Ceasiv Iar, una din zonele critice ale frontului ucrainean

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri