Video Explozie uriaşă după ce o cisternă plină de gaz s-a lovit de un pod, lângă Johannesburg. Sunt cel puţin nouă morţi şi zeci de răniţi

Data publicării:
O cisternă plină cu GPL a explodat în Africa de Sud
Cisterna care s-a lovit de un pod era încărcată cu 60 de tone de GPL. Foto: Twitter/Sahara Reporters

Cel puţin nouă oameni şi-au pierdut viaţa, iar 40 au fost răniţi după ce o cisternă care transporta gaz s-a lovit de un pod și a explodat la 40 de kilometri est de Johannesburg, în Africa de Sud, au anunţat serviciile de urgenţă, informează Agerpres.

Uriașa deflagrație a fost surprinsă de mai mulți amatori care au filmat scena. În imagini pot fi văzuți oameni fugind cu flăcările pe fundal.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Probabil că cisterna transportată de un cap-tractor era prea înaltă pentru a trece pe sub pod.

Aceasta era plină cu 60 de tone de gaz GPL, folosit pentru cuptoare şi aragazuri, şi venea din sud-estul ţării, a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că şoferul a supravieţuit şi este acum la spital.

Dintre cei 40 de răniţi, 19 sunt în stare gravă, alţi 15 sunt grav afectaţi, dar în stare stabilă, în timp ce şase pompieri au fost uşor răniţi în timpul intervenţiei, a precizat purtătorul de cuvânt.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri