Fiul lui Poroșenko, îmbrăcat într-o bluză cu mesajul „Rusia”. Cum a reacționat președintele Ucrainei

Data publicării:
Sursă foto: Instagram / kyzzya
Sursă foto: Instagram / kyzzya

La începutul lunii, o poză cu fiul cel mic al președintelui ucrainean Petro Poroșenko, Mykhailo, purtând o bluză imprimată cu steagul Rusiei, a stârnit rumoare pe rețelele de socializare. Liderul de la Kiev a oferit recent o explicație pentru gestul fiului său.

18222648_1451721384890431_7946952763661479656_n
Sursă foto: Instagram / kyzzya

Imaginea cu fiul lui Petro Poroșenko a apărut pe contul de Instagram al unui prieten rus al acestuia, Serghei Kiziev.

Modelul de bluză purtat de Mykhailo Poroșenko, pe care apare cu majuscule numele „RUSSIA” încadrat într-un chenar în culorile drapelului rusesc, a făcut parte din colecția de produse comerciale având ca temă Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014, desfășurate la Soci, fabricate de brand-ul rusesc „Bosco”.

Subiectul acesta a fost abordat într-o conferință de presă susținută Petro Poroșenko pe 14 mai la Kiev. Potrivit Kyiv Post, președintele ucrainean a spus că bluza purtată de fiul său ascundea de fapt un mesaj ironic legat de noaptea de Halloween, adăugând însă „nici într-un teatru de păpuși un asemenea comportament nu este explicabil”.

„Permiteți-mi să vă asigur, am găsit cuvintele corecte ca să explic de ce a fost greșit ceea ce a făcut (fiul meu - n.r.). Aceea nu era bluza lui și nu făcea parte din îmbrăcămintea lui obișnuită. Fie și de Halloween, tot cred că este greșit”, a mai explicat Petro Poroșenko.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri