Fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, care a abuzat sexual mai multe sportive, a fost înjunghiat de un deținut în închisoare

Data publicării:
Larry Nassar
Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste, a fost înjunghiat de un alt deținut în închisoare. FOTO: Profimedia Images

Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastică a SUA, condamnat pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste, a fost înjunghiat de un alt deținut în închisoare. El este în stare stabilă, potrivit Reuters.

Biroul Federal al Penitenciarelor a confirmat că un deținut de la Penitenciarul american Coleman din Florida a fost agresat duminică după-amiază.

„Personalul a intervenit de urgență. Deținutul a fost transportat la un spital local pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului, Benjamin O'Cone, într-un comunicat. 

FBI a fost notificat cu privire la incident, iar o anchetă internă este în curs de desfășurare, a adăugat O'Cone. Niciun alt membru al personalului sau deținut nu a fost rănit, a precizat el.

Nassar a fost înjunghiat în spate și în piept în timpul unei discuții, a relatat Associated Press. 

Nassar a fost condamnat la o pedeapsă de până la 175 de ani de închisoare pentru că a abuzat sexual mai multe gimnaste. Printre aceste gimnaste se numără Simone Biles, Aly Raisman și McKayla Maroney, medaliate cu aur la Jocurile Olimpice.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri