Hillary Clinton dezvăluie de ce a renunțat la fuste și cum a devenit protagonista unei reclame la lenjerie

Data publicării:
Hillary și Bill Clinton, în timpul vizitei în Brazilia din 1995.
Hillary și Bill Clinton, în timpul vizitei în Brazilia din 1995. Foto: Profimedia

Fosta primă doamnă a SUA Hillary Clinton a dezvăluit într-un interviu motivul pentru care poartă doar costume cu pantaloni. Acestea fac parte de mulți ani din imaginea pe care și-a creat-o Clinton, care a ocupat funcția de secretar de stat al SUA și a candidat la alegerile prezidențiale, relatează CNN.

Clinton a povestit într-un interviu pentru CBS că, în urmă cu 27 de ani, în timpul unei vizite oficiale în Brazilia, i-au fost făcute niște fotografii „sugestive” – inclusiv unele care au ajuns să fie folosite în reclame la lenjerie intimă.

„Stăteam pe o canapea și presa a fost lăsată să intre. Erau mulți care făceau fotografii”, a spus Clinton despre vizita din 1995 în Brazilia, când era primă doamnă a SUA.

„Deodată, Casa Albă a fost alertată de panouri publicitare cu fotografii cu mine. Credeam că stau cu picioarele lipite, dar felul în care au fost făcute fotografiile era oarecum sugestiv”, a povestit ea.

Unele dintre fotografii au fost folosite într-o reclamă pentru compania braziliană de lenjerie intimă Duloren.

Presa vremii nu a iertat-o, publicând titluri ca „Hillary Clinton este „starul” reclamei la lenjerie braziliană” sau „Prima doamnă a lenjeriei: Hillary Clinton”.

Clinton a spus că acest incident, precum și hărțuiala constantă a fotografilor în timpul evenimentelor publice, au determinat-o să treacă la costume cu pantaloni.

„Erau fotografi după mine tot timpul, dacă urcam pe o scenă sau urcam niște scări erau tot timpul acolo. Nu am mai suportat, așa că am început să port pantaloni”, a spus ea.

La interviu a participat și Chelsea, fiica lui Bill și Hillary Clinton. Ea a mărturisit că nu știa nimic despre acest lucru.

„Este de departe cea mai mare revelație pe care am avut-o. E înfiorător”, a spus ea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri