„Încă patru ani… Pauză”: Biden a citit și indicațiile de pe prompter la o conferință din Washington

Data publicării:
U.S. President Joe Biden's visit to Warsaw, Poland
Foto: Joe Biden, președintele SUA / Sursa foto: Profimedia Images

Joe Biden a avut un nou moment de confuzie, în timpul unui discurs la o conferință din Washington, miercuri. Președintele SUA a inclus printre ideile exprimate și instrucțiunile de pe prompter. 

Biden a participat la conferința de miercuri pentru a primi sprijin din partea sindicatelor nord-americane de construcții (NABTU) în campania electorală, informează Sky News.

Pe parcursul discursului său, Biden l-a criticat pe fostul președinte Donald Trump ca fiind anti-sindical și un apărător al celor ultrabogați. El a comparat politicile sale și ale lui Trump cu planul „Scranton” și planul „Mar-a-Lago”, referindu-se la orașul său natal din Pennsylvania și reședința lui Trump din Florida.

„Văd o Americă în care apărăm democrația, nu o diminuăm. Văd o Americă în care protejăm libertățile, nu le luăm”, a spus Biden.

„Văd o economie care crește mult de jos în sus, în care cei bogați își plătesc partea echitabilă, astfel încât să putem avea grijă de copii, concedii plătite și multe altele și să reducem în continuare deficitul federal și să creștem economia”, a mai spus acesta.

"Imaginați-vă ce am putea face în continuare. Încă patru ani… Pauză", a mai spus el înainte de a râde, fiind clar că a citit și instrucțiunile de pe prompter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Confuzia de miercuri a lui Biden este doar cea mai recentă din lista lungă de gafe a președintelui. Chiar marți, a livrat noi motive de a fi ironizat comentatorilor conservatori spunând în mod eronat că el și partidul său „nu pot fi de încredere”.

"Nu știu de ce suntem surprinși de Trump. De câte ori trebuie să demonstreze că noi nu suntem de încredere?" a spus Biden.

Membrii publicului au putut fi auziți râzând după comentariul său, dar Biden a continuat, părând că nu a observat greșeala.

Criticii lui Biden au umplut rețeaua socială X cu această gafă, mulți spunând că au fost surprinși să fie de acord cu președintele.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri