Video Insula Mykonos, așa cum nu a fost văzută niciodată până acum. Imaginile spectaculoase au fost filmate cu o dronă

Data publicării:
mykonos

Un nou videoclip realizat pentru Mykonoslive.tv surprinde frumusețea uluitoare a insulei Mykonos, cu trei săptămâni înainte de a fi permis accesul gratuit pentru călătorii greci și străini.

Cea mai faimoasă insulă cosmopolită din Grecia se pregătește să găzduiască mii de turiști, în ciuda temerilor legate de pandemie și a restricțiilor impuse călătoriilor.

Mykonos este o lume fascinantă, unde țărmurile albe inundate de soare, plajele pline de farmec și marea de smarald îndeamnă la o retragere romantică, o petrecere din Grecia sau o escapadă de familie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grecia a anunțat deja cum se va putea călători în această vară spre insule, plan care vizează trei etape și va fi finalizat pe 1 iunie.

Prima fază de călătorie către insule pe mare sau aer va fi pentru persoanele care dețin afaceri turistice pe insule sau pentru profesori.

A doua etapă va fi luni, 18 mai, când lucrătorilor din turism și altor angajați li se va permite să călătorească în insule, cu condiția să aibă adeverințe de la angajatorul lor.

Dacă totul merge bine până atunci, călătoriile fără restricții vor fi permise din 25 mai, iar accesul la insule va fi gratuit pentru călătorii greci și străini începând cu 1 iunie. 

Până în prezent Grecia a fost una dintre ţările europene care au reuşit cel mai bine să oprească extinderea epidemiei, înregistrând de la începutul acesteia 2.716 de îmbolnăviri de COVID-19 şi 151 de decese, după ce a luat prompt măsuri preventive, printre care limitarea drastică a deplasărilor, atât interne şi în interiorul localităţilor, cât şi cele internaţionale.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri