Italianul care a ținut în sclavie și a abuzat o româncă timp de 10 ani, supranumit "Monstrul din Gizzeria", și-a primit pedeapsa VIDEO

Data publicării:
italia

Un italian a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a ținut în sclavie o româncă timp de 10 ani de zile, informează Quiconseza.it.

Victima, o româncă de 29 de ani, fusese angajată să fie îngrijitoarea soției sale, care a murit ulterior.

Francesco Rosario Aloisio Giordano, denumit "Monstrul din Gizzeria", a sechestrat-o pe româncă în perioada 2007-2017, timp în care a torturat-o, a violat-o și a supus-o la diverse forme de violență. În intervalul în care a fost sechestrată, femeia a născut doi copii.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Giordano își învața fiul de 9 ani născut de româncă să își bată propria mamă, iar dacă acesta refuza era bătut la rândul lui. Potrivit investigației, în unele cazuri, italianul a cusut-o pe româncă cu fir de pescuit pentru a-i închide rănile provocate de bătăi.

Situația a fost descoperită de carabinieri în urmă cu doi ani. Potrivit investigației, Giordano o ținea pe româncă într-o pivniță, în condiții mizere. Spațiul era infestat cu șoareci, insecte și gunoaie, fără lumină naturală. Toaleta era improvizată din scânduri, iar femeia și cei doi copii dormeau pe cartoane.

Giordano a fost acuzat de abuz, sechestrare de persoane și mai multe capete de violență sexuală gravă.

În perioada în care fost sechestrată, femeia nu avea voie să aibă contact cu nimeni și nu primea îngrijire medicală nici măcar pe durata sarcinilor.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri