Kadîrov se declară 100% mulțumit de "operațiunea militară specială" și îi transmite un mesaj impertinent lui Zelenski

Data actualizării: Data publicării:
Ramzan Kadîrov și Vladimir Putin
Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei și aliat al președintelui Vladimir Putin FOTO: Profimedia Images

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, se declară acum "sută la sută mulțumit" de modul în care se desfășoară "operațiunea militară specială" și îi transmite un mesaj impertinent președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

"Acum sunt sută la sută mulțumit de modul în care se desfășoară operațiunea militară specială", a scris el luni pe canalul său Telegram, fiind citat de TASS.

"Te-am avertizat, Zelensky, că Rusia încă nu a început cu adevărat. Nu te mai plânge ca un nenorocit.

Mai bine fugi, înainte de a fi lovit. Fugi. Fugi, Zelenski, fugi fără să te uiți înapoi către Occident", a fost mesajul lui Kadîrov, în ziua în care Rusia a atacat Kievul și mai multe orașe ucrainene.

Totodată, declarația lui vine la câteva zile după ce Putin i-a decernat gradul de general-colonel, în semn de „înaltă apreciere a meritelor sale”. Gradul de general-colonel este al treilea cel mai important grad de comandă în ierarhia militară rusă, după cel de general de armată şi mareşal. Liderul cecen era deja de trei ori general înainte de această promovare: al forţelor militare interne, al poliţiei şi al gărzii naţionale din Cecenia.
 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri