Kadîrov susține că ar fi cucerit Kievul „de mult” dar că nu l-a lăsat Putin: „Zelenski și alții ca el ar fi fost într-un subsol”

Data publicării:
Best Taxi Driver In Russia contest in Grozny
Liderul cecen Ramzan Kadîrov. Foto: Profimedia Images

Ramzan Kadîrov, liderul republicii cecene din componența Rusiei, susține că el „ar fi cucerit Kievul de mult timp”, dar că nu i-a „permis” Vladimir Putin, relatează Sky News.

Kadîrov susține că Vladimir Putin nu i-a permis să cucerească Kievul, însă că ar fi putut să ia capitala ucraineană „de multă vreme”.

„Aș fi luat Kievul acum multă vreme, don. Zelenski și alții ca el ar fi fost într-un subsol, don, gata să fie interogați, don, ca în Mariupol.

Ar trebui să-i mulțumiți lui Putin, don, că nu ne-a permis, don, să luăm Kievul, don”, a spus Kadîrov.

Kadîrov, cunoscut pentru afirmațiile belicoase și agresive și pentru loialitatea față de dictatorul de la Kremlin, s-a remarcat în ultima vreme mai puțin pentru activitatea pe front și mai mult pentru activități ridicole de propagandă. Recent, liderul cecen a început să facă scenete ridicole cu un actor rus în rolul lui Zelenski. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri