„La dracu, ticălosul are o grenadă!”. Gestul extrem făcut de un soldat rus care a refuzat să se predea ucrainenilor

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-resize (26)

Scene de război filmate de soldații ucraineni în timpul unei misiuni de încercuire a rușilor, în direcția Bahmut. Imaginile sunt înregistrate de o cameră instalată pe echipamentul militarilor și prezintă opt minute de lupte intense.

Luptătorii ucraineni din Brigata a 3-a „Datsik” au luat cu asalt pozițiile ocupate de ruși în apropiere de orașul cucerit Bahmut. Mai mulți soldați ruși sunt capturați în timpul asaltului și primesc ajutor, în timp ce alți soldați refuză să se predea. Unul dintre ruși recurge la un gest extrem și se aruncă în aer. „La dracu, ticălosul are o grenadă!”, spune unul dintre soldații ucraineni, în timp ce se îndepărtează de inamic, iar pe fundal se aude o explozie.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Forțele ucrainene „creează condiții pentru un avans „rapid” spre sud, în direcțiile Berdiansk și Melitopol, în timp ce continuă să avanseze pe flancurile orașului Bahmut, fapt ce i-a obligat pe ruși să desfășoare două regimente de parașutiști în regiune, a declarat, luni, adjuncta ministrului ucrainean al Apărării, Hanna Mailar. 

În același timp, forțele ruse au lansat o ofensivă în regiunile Avdiivka, Marinka și Liman, în sud-estul Ucrainei.

Armata ucraineană a recucerit în ultima săptămână 37 de kilometri pătraţi de teritoriu în sudul şi estul Ucrainei, care se aflase sub controlul forţelor ruse.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri