Mama româncei care s-a sinucis la Londra nu-și explică gestul tinerei. Cele 2 bilete de adio lăsate de Lidia

Data publicării:
lidia dragescu

Lidia Drăgescu, tânăra de 23 de ani, care s-a sinucis la Londra, după ce s-a aruncat din catedrala St. Paul, era o studentă la medicină, care visa să devină neurochirurg. Mama fetei, Isabela Drăgescu, a povestit pentru Evening Standard că niciun gest al tinerei nu a trădat tragedia care avea să urmeze.

Isabela Drăgescu a declarat că fiica ei s-a comportat normal și i-a spus „la revedere”, ca de obicei, înainte să plece la cursuri. Lidia era o studentă de nota zece și adora să își petreacă timpul în catedrala St. Paul.

„A fost cel mai frumos om, cea mai bună fiică și cea mai bună prietenă a mea. Toată lumea o adora și atrăgea privirile pe oriunde intra. Era talentată, creativă, dornică să învețe, citea ore întregi și îi plăcea să asculte muzică clasică. O vreau înapoi. Este prea tânără să moară, avea toată viața înainte. Nu cred că mai am lacrimi”, a declarat mama tinerei.

Deși locuia de mai bine de cinci ani în Marea Britanie, Lidia nu avea prea mulți prieteni și se simțea tristă. „Era o fată normală, îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă. Mi-a spus că este supărată, că simte că nu își găsește locul pe lumea asta. Nu avea proeteni și își petrecea timpul mai mult cu mine. Nu știu de ce nu mi-a spus cât de gravă era situația și ce gânduri negre avea”, mai spune mama Lidiei.

Potrivit The Telegraph, fata avea în mână două bilete de adio, într-unul dintre ele, tânăra le cerea scuze celor care au asistat la moartea ei din „locul ei favorit”, a declarat mamei tinerei.

În al doilea bilet, Lidia îi cerea scuze mamei sale pentru gestul pe care urma să-l facă și spunea că este „într-un loc mai bun”.

„Fac acest lucru pentru mine, pentru a scăpa. Tot trecutul și prezentul îmi îngreunează existența”, a scris fata în biletul adresat mamei.

În biletul în care se adresează martorilor care au văzut-o căzând, Lidia a scris: „Celor care m-au văzut așa, vă cer scuze, oamenii nu sunt obligați să vadă un cadavru când vin aici. Îmi pare rău că vedeți ceva așa macabru, vă rog mergeți și bucurați-vă de viața voastră”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri