A doua minune a Papei Ioan Paul al II-lea. Acesta a vindecat o femeie care avea anevrism cerebral

Data publicării:
opening-pope-john-paul-ii-2-medjugorje-messages

Floribeth Mora din Costa Rica a fost diagnosticată, în aprilie 2011, cu anevrism cerebral, iar medicii nu îi dădeau nicio şansă de vindecare. Ea susţine că a fost salvată de la moarte în luna mai a acelui an de fostul Papă Ioan Paul al II-lea, decedat în 2005. Acesta i-ar fi vorbit dintr-o fotografie pe care femeia o avea la lângă patul de spital.

„Am auzit o voce care spunea: "Ridică-te!" şi i-am văzut mâinile aşa şi el a spus: "Nu te teme". M-am ridicat din pat şi am spus: "Da, Doamne"”, a povestit femeia.

Miracolul a fost confirmat şi de către unul dintre medicii care o îngrijeanu pe femeie.

„Prima mea surpriză a fost raportul neurochirurgului spitalului, în care se spunea că totul este normal, că nu mai este anevrismul, nici creierul nu este afectat şi am fost surprins pentru că aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat înainte, ca un anevrism de o asemenea gravitate să dispară pur şi simplu”, a relatat medicul Alejandro Vargas Roman.

Aceasta a fost cea de a doua minune atribuită Papei Ioan Paul al II-lea, cel care a condus Biserica Catolică între 1978 şi 2005. Prima minune recunoscută a fost vindecarea unei femei din Franţa, care suferea de Parkinson. Potrivit reprezentanţilor Vaticanului, Papa Ioan Paul al II-lea va fi declarat sfânt în decurs de un an.

El a fost primul Papă care a vizitat România, în mai 1999. De asemenea, România a fost prima ţară majoritar ortodoxă vizitată de liderul Bisericii Catolice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri