A murit mama Melaniei Trump. Amalija Knavs avea 78 de ani

Data publicării:
Amalija Knavs și Melania Trump
Amalija Knavs a devenit cetățean american în anul 2018. Foto: Amalija Knavs (st) și Melania Trump (dr). Sursa foto: Profimedia Images

Fosta primă doamnă a SUA, Melania Trump, a anunțat „cu profundă tristețe” moartea mamei sale, Amalija Knavs, la vârsta de 78 de ani, transmite BBC.

„Amalija Knavs a fost o femeie puternică care s-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate”, a transmis Melania Trump pe X (fostă Twitter).

Cauza morții nu a fost dezvăluită în scurta declarație făcută pe rețeaua socială.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donald Trump a menționat luna aceasta, la un eveniment din Florida, că soacra sa născută în Slovenia este „foarte bolnavă”.

Melania Trump a mai spus în declarația sa de marți seară: „Era devotată în întregime soțului, fiicelor, nepotului și ginerelui ei”.

President Donald Trump Leaves for New Jersey
Donald Trump, Melania Trump și mama sa Amalija Knavs. Sursa foto Profimedia Images

„Ne va lipsi peste măsură și vom continua să-i onorăm și să-i iubim moștenirea”, a mai scris fosta primă doamă pe X.

În presă a apărut informația că Melania Trump avea grijă de mama ei bolnavă când a fost remarcată absența fostei prime doamne din fotografia de Crăciun a familiei Trump, de luna trecută, făcută la Mar-a-Lago din Palm Beach.

Amalija Knavs și soțul ei, Viktor, au devenit cetățeni americani în 2018, după ce au locuit în SUA având cărți verzi sponsorizate de doamna Trump.

Viktor Knavs și Amalija Knavs
Viktor Knavs și soția sa Amalija Knavs. Sursa foto: Profimedia Images

Aceasta a lucrat la o fabrică de textile din orașul sloven Sevnica, în timp ce soțul ei Viktor era vânzător de mașini.

Melania Trump a urmat liceul în capitala slovenă, Ljubljana. L-a cunoscut pe Donald Trump în 2005 în timp ce lucra ca model au împreună un fiu, Barron, născut în 2006, în același an în care ea a devenit cetățean american.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri