American Airlines, sistem de rezervări întrerupt

Data publicării:
american airlines avion aa com

Compania aeriană americană a anunțat o întrerupere a sistemului de rezervări, pe contul de Twitter, și întârzieri ale aeronavelor la sol, dar că se lucrează pentru repunerea în funcțiune

American Airlines, o unitate a AMR Corp, operează mai mult de 3.500 de zboruri zilnic.

Incidentul vine la o zi după ce două explozii declanșate în timpul maratonului din Boston a provocat decesul a trei persoane și rănire a peste 140.

Două explozii au avut loc luni, în apropierea liniei de final a Maratonului din Boston, în jurul orei 14:50 (ora locală), cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului. Trei persoane, doi adulţi şi un copil, au murit, iar 144 au fost rănite. 17 sunt în stare gravă, iar în cel puţin zece cazuri, medicii au decis amputarea de membre.

Mai mult, această disfuncționalitate vine după ce azi au fost emise două alarme false pe două aeroporturi, din New York și Boston.

Terminalul central al aeroportului LaGuardia din New York a fost evacuat după ce forțele de ordine au găsit un pachet suspect. La New York, terminalul central al aeroportului LaGuardia a fost evacuat din cauza unui bagaj suspect. De asemenea, pe aeroportul din Boston, un avion ce efectua o cursă internă a fost oprit pe pistă pentru un control amănunţit.După aproape o oră de căutări s-a dovedit a fi o alarmă falsă, iar pasagerii care au mai putut prinde cursele, au fost lăsați să intre în terminal, la New York, respectiv să coboare și aeronavă pentru a intra în aeroport, la Boston.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri