Video Angajatul unei firme de curierat începe să danseze când vede ce i-a lăsat în fața ușii o clientă. Povestea clipului devenit viral

Data publicării:
curier

În ultimii ani, o femeie din statul american Delaware și-a făcut un obicei din a lăsa în fața ușii gustări și răcoritoare pentru curierii care îi livrează pachetele comandate online în perioada sărbătorilor.

Kathy Ouma spune că face acest lucru în semn de mulțumire pentru curierii care o scutesc de foarte multe drumuri în perioada sărbătorilor, potrivit CNN.

Femeia nu se aștepta, însă, ca gestul ei să provoace o reacție atât de puternică ca cea pe care a avut-o Karim Reed, angajat de doar câteva luni la o firmă de livrări.

Când a ajuns cu pachetul în fața ușii, bărbatul a văzut un coș plin cu dulciuni, biscuiți, apa și sucuri așezat pe un scaun, alături de care a fost așezat un afiș: „Te rog să iei câteva bunătăți ca să te bucuri de drum. Îți mulțumesc că faci să fie mai ușor cu cumpărăturile de sărbători”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Curierul a fost atât de încântat de gestul femeii încât a început să strige „ce drăguț!”, după care a început să danseze în timp ce se întorcea spre mașină.

Toată scena a fost surprinsă de camera de supraveghere pe care Kathy a instalat-o la intrarea în casă. Filmarea a fost postată apoi pe Facebook și s-a viralizat.

Proprietara a spus că era acasă atunci când s-a întâmplat toată povestea, a auzit reacția curierului și s-a bucurat foarte mult: „Mi-a făcut ziua”, a spus ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri