Anonymous a spart mai multe conturi Twitter ale Statului Islamic. Ce mesaje au postat hackerii

Data publicării:
anonymous

Mai multe conturi de Twitter ale organizaţiei teroriste Statul Islamic au fost sparte de un hacker asociat Anonymous, care a postat mesaje pro-homosexuali, relatează Metro News, citat de News.ro.

Autorul atacului informatic, WachulaGhost, a spus că a fost destul de uşor să acceseze peste 250 de conturi de Twitter folosite de membri ISIS.

El a avertizat că ca continua atacurile, deşi a primit ameninţări cu moartea.

“Am început să le sparge conturile şi să (postam – n.r.) imagini porno şi legate de gay pride (…). Ne-am gândit că publicarea de imagini cu persoane dezbrăcate îi va ofensa”, a explicat el.

Hackerul WachulaGhost a mai vizat organizaţia teroristă după atacul din clubul pentru homosexuali Pulse din Orlando, unde Omar Mateen a ucis 49 de oameni.

El a spus atunci că poate accesa conturi de pe reţelele de socializare ale ISIS în mai puţin de un minut, pentru că membrii grupării au capacităţi tehnice limitate. “Am făcut-o pentru vieţile luate la Orlando (…). Pierderea de vieţi nevinovate nu va fi tolerată”, a spus hackerul pentru Newsweek.

Ancheta privind cel mai de amploare masacru armat din istoria americană a arătat că Mateen frecventa Pulse dinainte de atac şi a folosit, anterior, aplicaţii de socializare pentru homosexuali.

Soţia sa a spus că bărbatul era violent în căsnicie.

Mateen nu avea antecedente penale, dar se afla în vizorul FBI din 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri