Cauza oficială a morţii nepotului lui Robert De Niro, Leandro, a fost făcută publică. O femeie a fost arestată

Data publicării:
Leandro de Niro, nepotul actorului Robert de Niro, a murit la 19 ani
Leandro de Niro, nepotul actorului Robert de Niro, a murit la 19 ani. Foto: Instagram/ Drena de Niro

Cauza oficială a morții lui Leandro De Niro Rodriguez, nepotul celebrului actor Robert De Niro a fost stabilită. Tânărul de 19 ani a decedat în urma unei combinaţii fatale dintre mai multe substanţe interzise. Persoana care i-ar fi vândut drogurile, o femeie, a fost arestată.

Potrivit unui e-mail trimis către CNN de la Biroul Medicilor Legali din New York, moartea tânărului de 19 ani, în iulie, a fost rezultatul unei combinații toxice de fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoclonazepam, ketamina și cocaină.

Moartea lui a fost considerată un accident.

Fentanilul este mortal în sine, și fără a fi combinat cu alte substanțe, scrie CNN, precizând că în cazul deceselor de acest fel, este obișnuit ca în organismul victimelor să fie identificate mai multe substanțe, inclusiv benzodiazepine și cocaină.

Femeia care i-a vândut drogurile, arestată

O femeie, Sofia Marks, a fost arestată în legătură cu moartea tănărului, sub acuzația de vânzare de droguri unui minor, a declarat o sursă din cadrul forțelor de ordine pentru CNN.
Marks nu a fost acuzată de crimă, potrivit informațiilor obținute de postul american luna trecută.

Actrița Drena De Niro, fiica lui Robert De Niro, a scris despre pierderea fiului ei într-o postare pe Instagram când s-a întâmplat.

„Ai fost bucuria mea inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca numai iubirea să te fi salvat", a spus mama acestuia.

Ea l-a etichetat pe tatăl fiului ei, artistul Carlos Rodriguez, în postare. Drena De Niro a comentat mai târziu când cineva a întrebat-o pe rețelele sociale cum a murit fiul ei.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil, despre care știau că sunt combinate cu alte substanţe, dar i le-a vândut, așa că, pentru că toți acești oameni încă se năpustesc să vândă și să cumpere acest rahat, fiul meu a plecat pentru totdeauna”, a scris ea ca răspuns.

Nepotul actorului Robert De Niro avea 19 ani, iar moartea sa a fost declarată un accident

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri