Cea mai recentă biografie a lui Vladimir Putin: Este timid și are tendințe homosexuale

Data publicării:
putin rade condescendent - mfax-1

Potrivit aceleaşi cărţi, Vladimir Putin a căutat întreaga sa viaţă o „familie surogat". În Boris Elţîn vedea o figură paternă, iar pe Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal Chelsea Londra, îl privea ca pe un frate. Toate poveştile despre virilitatea lui Vladimir Putin, inclusiv aventura cu o gimnastă în vârstă de 25 de ani, au fost inventate şi promovate de staff-ul de la Kremlin tocmai pentru a ascunde homosexualitatea preşedintelui rus, notează autorul cărţii.

Măsurile aspre pe care liderul de la Kremlin le-a luat împotriva homosexualilor din Federaţia Rusă ar fi o altă formă de a-şi ascunde orientarea sexuală. Un singur gest ar putea să-l trădeze pe adevăratul Vladimir Putin. Asigurarea dată că homosexualii sunt bineveniţi la Olimpiada de la Soci. „Facem tot ceea ce putem - organizatori, atleţi şi fani - astfel încât participanţii să se simtă bine la Soci, indiferent de naţionalitate, rasă sau orientare sexuală”, a spus președintele rus.

Publicaţia Forbes îl consideră pe Vladimir Putin cel mai puternic lider al planetei. În propria ţară, popularitatea sa a început să scadă, din cauza situaţiei economice dificile prin care trece Federaţia Rusă.

Subiectul a fost dezbătut și de Emil Hurezeanu în „Jurnalul de seară”.

„E o carte între altele. Cartea se bucură de popularitate, se vinde, nu e împiedicată să circule, autorul nu e la prima tentativă, e foarte bine plătit și foarte bine protejat”, a spus el.

„Îl cunosc și el ne cunoaște bine și pe noi, românii. Împreună cu Tretiakov ne-a vizitat în 2003 într-o ultimă tentativă a Rusiei ca să ne convingă să nu intrăm în NATO, cu o propunere de federalizare a R. Moldova fără Transnistria, federalizarea făcându-se cu România. Despre acest plan s-a vorbit mult. Am participat și eu la o masă rotundă. Era un tip senzațional, puțin filosof, puțin clovn, puțin strateg, avea și atunci libertatea nebunului regelui, regele fiind Rusia. Făcea în arena publică ce făcea celebrul Jirinovski. Planul se numea Belkovski, s-a adunat destulă lume atunci”, povestește Emil Hurezeanu.

„A stârnit atunci planul multă rumoare. Belkovski a dispărut oarecum, dar iese din când în când. O carte poate să aibă o teză pe care o poți susține fără argumente. Omul e, însă, cumva cunoscut prin senzaționalism și lipsă de argumente. Faptul că ești homofob, că îți arăți pectoralii și îți ții iubita balerină la index încă nu ajunge să te facă homosexual. Nu toți orfanii devin homosexuali. Lucrurile sunt mai complicate. Amănuntul cel mai important e că acest om se bucură de o protecție certă, e cea a celor care îl lasă să folosească astfel de teze, îi plătesc copios cărțile înainte și apoi îl protejează”, a subliniat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri