Corpul dezmembrat al unui "rege cripto" a fost găsit în Sofia. Criminalul a încercat să arunce bucăți la toaletă

Data actualizării: Data publicării:
F3p2rv2XwAE8B3j
Christian Peev. Sursa foto: Crypto News Updates / X

Corpul dezmembrat al unui "rege cripto" a fost găsit în capitala Bulgariei, informează Newsweek.

Rămăsițele lui Christian Peev, în vârstă de 41 de ani, care deținea cetățenie americană și bulgară, au fost găsite înfundate într-o toaletă de către instalatorii chemați din cauza unor țevi blocate, scrie publicație britanică Mirror.

Peev absolvise o universitate din SUA și își construise averea investing în diverse criptomonede. Anchetatorii cred că el a fost ucis între 8 și 9 august, iar suspectul în cazul crimei este Vesco Valchinov, care îl cunoștea pe Peev de șase ani.

Relatările din presa locală susțin că presupusul criminal și-ar fi ucis victima cu o ganteră, apoi i-ar fi tăiat trupul în bucăți, în baie. Ulterior, ar fi încercat să scape de câteva bucăți aruncându-le în toaletă.

Anchetatorii au găsit locul crimeli după ce au verificat telefoanele lui Christian Peev, care fusese dat dispărut de fratele lui pe 10 august. În ziua dispariției, Peev luase legătura cu Valchinov.

Filmări surprinse de camerele de supraveghere îi afișează pe Peev și Valchinov intrând în blocul celui din urmă în data de 8 august. Ziua următoare, Valchinov a ieșit singur din clădire.

Un alt bărbat, Konstantin Subotinov, a fost arestat și a declarat poliției bulgare că l-a ajutat pe ucigaș să ascundă alte părți ale trupului victimei, transportându-se cu mașina în cartierul Vitosha din Sofia, locul unde Valchinov a fost arestat.

Presa bulgară scrie că Peev l-a ajutat pe Valchinov cu investiții în criptomonede, sugerând că motivul crimei ar fi fost banii.

Christian Peev este al doilea "rege cripto" găsit mort în ultima lună, după ce părți din trupul lui Fernando Pérez Algaba au fost găsite într-o valiză aruncată în cartierul Ingeniero Budge din Buenos Aires, pe 23 iulie. Algaba fusese dat dispărut cu cinci zile în urmă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri