Doi șoferi de TIR români au aprins grătarul între camioane, într-o parcare din Austria. Cum au reacționat când a apărut paznicul

Data actualizării: Data publicării:
barbat intr-o parcare de camioane
Doi șoferi de TIR români au aprins grătarul între camioane, într-o parcare din Austria FOTO: Shutterstock

Doi șoferi de TIR din România au fost reținuți în Austria, fiind în centrul unei întâmplări cu care austriecii nu sunt obișnuiți. Incidentul a degenerat, s-a ajuns la bătaie, iar unul dintre protagoniști chiar a scos un cuțit cu care l-a amenințat pe un paznic.

Cei doi români, amândoi în vârstă de 46 de ani, au rămas weekend-ul trecut pentru repaos într-o parcare pentru TIR-uri din Hörsching, loc în care trebuie respectate mai multe reguli, însă pe care ei le-au ignorat.

Astfel, duminică după-amiază, cei doi români au încins grătarul între camioane, au pus carnea la fript și au dat drumul la muzică. În scurt timp a apărut paznicul parcării, care le-a amintit că era interzis să aprindă un foc în incintă și să tulbure liniștea celorlalți clienți cu muzica dată tare, relatează Kronen Zeitung.

Românii nu au fost deloc încântați de intervenția acestuia și au sărit la bătaie. Paznicul, un bărbat de 42 de ani, a fost pus la pământ în scurt timp, iar unul dintre români a luat cuțitul cu care tăiase carnea și l-a amenințat pe bărbat spunându-i că îl omoară.

Paznicul a reușit să se elibereze și a sunat la poliție, cei doi români fiind reținuți.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri