Donald Trump, un nou atac la adresa primarului Londrei

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump Holds Weekend Meetings In Bedminster, NJ
BEDMINSTER TOWNSHIP, NJ - NOVEMBER 19: President-elect Donald Trump listens to questions from the press as he gets into his car after a day of meetings at Trump International Golf Club, November 19, 2016 in Bedminster Township, New Jersey. Trump and his transition team are in the process of filling cabinet and other high level positions for the new administration. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Președintele american, Donald Trump, și-a reînnoit luni atacurile pe Twitter împotriva primarului Londrei, Sadiq Khan, ca răspuns la o declarație a primăriei capitalei britanice care îl acuză pe liderul de la Casa Albă că scoate din context declarațiile făcute de edil, relatează Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Scuză jalnică a primarului Londrei, Sadiq Khan, care a trebuit să găsească o explicație rapidă la declarația sa Nu este motiv de alarmare! Media tradiționale se străduiesc din greu pentru a vinde această versiune”, a declarat Trump. 

AFP precizează că Sadiq Khan a făcut referire în acea declarație la prezența sporită a poliției la Londra, în timp ce Trump a văzut în aceasta o subestimare a amenințării teroriste.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri