Sari la conținut

Fără vize în Canada, peste doar 17 zile

De la 1 decembrie, românii care călătoresc în Canada pentru cel mult 6 luni nu vor mai avea nevoie de vize.

Ministerul Afacerilor Externe subliniază faptul că românii care doresc să ajungă acolo trebuie să obţină, în prealabil, o Autorizaţie electronică de călătorie.

Condiţia este valabilă şi pentru cei care doar vor tranzita Canada, pe calea aerului. Autorizaţia se obţine online şi are o valabilitate de 5 ani.

Cei care vor să studieze sau să muncească în Canada trebuie să obţină permis din partea autorităţilor acestei ţări.