Femeia ale cărei rămăsițe au fost văzute în fălcile unui aligator uriaș din SUA a fost identificată

Data actualizării: Data publicării:
aligator
Sursa foto: captură video Fox 13 / X

Un aligator de patru metri lungime a fost omorât de autoritățile statului Florida după ce a fost văzut cu rămăsițele unei femei în fălci, iar victima a fost identificată de poliție, informează BBC.

Un martor a declarat presei locale că a văzut aligatorul, vineri, într-un canal din Largo, Florida, ținând în gură partea inferioară a unui trup.

Biroul șerifului din Pinellas a confirmat că reptila a fost ucisă și că rămăsițele unei femei de 41 de ani, Sabrina Peckham, au fost găsite în canal.

Polițiștii au fost anunțați vineri, la prânz, că în canal se află trupul unui om. Jamarcus Bullard mergea la un interviu pentru un loc de muncă, când a văzut aligatorul cu ceea ce părea să fie, la prima vedere, un manechin.

"Am observat că avea un corp în gură - partea interioară - așa că odată ce-am văzut asta am fugit imediat la departamentul de pompieri", a declarat el pentru o televiziune locală. "Îl ținea cu dinții, apoi s-a întors și s-a scufundat... Nu-mi venea să cred ce văzusem", a adăugat bărbatul.

Victima ar fi locuit într-o tabără de persoane fără adăpost la momentul morții sale. Breauna Dorris, fiica victimei, a scris pe Facebook că este posibil ca mama ei să fi mers înspre sau dinspre tabără pe întuneric și atunci a fost atacată de aligator. "Nimeni nu merită să moară așa", a adăugat femeia.

Autoritățile din Largo, Florida, au anunțat că aligatorul a fost ucis într-un mod uman și îndepărtat din canal, înainte ca o echipă de scafandrii să recupereze rămăsițele victimei.

Cauza morții încă nu a fost stabilită de medicii legiști.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri