Femeia care și-a ucis 3 rude cu mâncare din ciuperci otrăvitoare a încercat să-și omoare fostul soț de 4 ori

Data actualizării: Data publicării:
femeie plangand
Erin Patterson, femeia care și-a ucis 3 rude cu mâncare din ciuperci otrăvitoare a încercat să-și omoare fostul soț de 4 ori FOTO: 10 News First

Femeia din Australia acuzată că și-a ucis trei rude cu mâncare din ciuperci otrăvitoare este, de asemenea, acuzată că a încercat să-și omoare fostul soț de patru ori.

Erin Patterson, de 49 de ani, a fost acuzată joi de trei infracțiuni de omor și cinci de tentativă de omor. Acuzațiile de crimă vin în urma prânzului în familie pe care l-a organizat în luna iulie, în casa ei din orașul Leongatha, Victoria, potrivit BBC.

Erin Patterson continuă să-și susțină nevinovăția.

Ea a fost dusă vineri în fața instanței, însă cazul a fost amânat până la data de 3 mai, pentru ca procurorii să aibă timp să analizeze temeinic echipamentele informatice ridicate de la domiciliul ei în urma percheziției de joi. Patterson nu a cerut eliberarea pe cauțiune.

Poliția susține că Patterson a încercat să-și ucidă fostul soț, pe Simon Patterson, de trei ori, între noiembrie 2021 și septembrie 2022.

A patra încercare a avut-o în ziua în care le-a dat mâncare cu ciuperci otrăvitoare părinților acestuia, Gail și Don Patterson, mătușii Heather Wilkinson și soțului ei Ian Wilkinson. Simon Patterson a fost și el invitat la masă, însă nu a ajuns.

Erin Patterson a spus că a preparat mâncarea folosind un amestec de ciuperci cumpărate de la un supermarket și ciuperci uscate cumpărate de la o băcănie asiatică cu luni în urmă.

Toți cei patru invitați ai ei au fost ulterior duși la spital, în stare gravă. După câteva zile, soții Patterson, ambii de 70 de ani, și Heather Wilkinson, de 66 de ani, au murit. Ian Wilkinson, de 68 de ani, și-a revenit după două luni.

Poliția spune că cei patru au mâncat o specie de ciuperci extrem de toxică.

Erin Patterson a fost considerată suspectă pentru că ea și cei doi copii ai ei nu au avut probleme de sănătate după prânz. Dar ea susține că nu a intenționat niciodată să-și otrăvească invitații și că a ajuns și ea la spital, dar că și-a revenit după câteva medicamente.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri