Indignare generală după ce bătrânii dintr-un azil au primit felicitări de la o firmă de pompe funebre de Valentine's Day

Data actualizării: Data publicării:
femeie in varsta intr-o sala
Bătrânii dintr-un azil din Marea Britanie au fost șocați să primească felicitări de Valentine's Day de la o firmă de pompe funebre FOTO: Shutterstock

Bătrânii dintr-un azil din Marea Britanie au fost șocați atunci când și-au deschis felicitările primite de Ziua Îndrăgostiților și au văzut că acestea fuseseră trimise de o firmă de pompe funebre.

Oamenii din Centrul de îngrijire Whitegates, din Surrey, au primit felicitări împodobite cu inimioare roșii și fundițe de la T.H. Sanders & Sons Funeral Directors, o firmă de pompe funebre dintr-un oraș din apropiere. Ruda unei persoane din azil a spus că toți oamenii de aici au fost oripilați, iar gestul le-a provocat „o mare confuzie, supărare și dezamăgire”, potrivit Insider.

O altă rudă a catalogat gestul drept o „încercare insensibilă de a atrage noi clienți”.

O femeie de 80 de ani care -locuiește în acest cămin de bătrâni va fi mutată de fiul ei, care s-a arătat scandalizat de toată această poveste. El a spus că, din fericire, a reușit să pună mâna pe felicitare și să o ascundă înainte ca mama lui să o vadă.

„Este înfiorător că firma de pompe funebre a încercat să atragă noi clienți țintind persoane în vârstă, vulnerabile”, a spus acesta.

Aproximativ 40 de felicitări au fost expediate la căminul de bătrâni de către firma în cauză. Potrivit BBC, azilul are 51 de dormitoare, iar tarifele încep de la 1.500 de euro pe săptămână.

Firma a precizat pentru presa britanică că „regretă profund orice suferință provocată”, dar că nu a intenționat să facă acest lucru. Pe de altă parte, un reprezentant al căminului a spus că angajații de la firmă fac parte din comunitatea locală și instituția „prețuiește sprijinul și implicarea tuturor vecinilor noștri, inclusiv a lui T.H. Sanders”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri