Într-un acces de entuziasm, un bărbat și-a schimbat legal numele în „Celine Dion”. Cum a reacționat familia

Data actualizării: Data publicării:
celine
Un bărbat și-a schimbat legal numele în „Celine Dion” FOTO: Birmingham Live

Thomas Dodd, un englez de 30 de ani, mare fan al artistei canadiene Celine Dion, a renunțat la numele lui și l-a preluat, legal pe al cântăreței preferate, într-o zi în care a băut peste măsură.

Bărbatul a spus că ideea i-a venit de Crăciun, când a băut mult și s-a uitat la câteva concerte cu Celine Dion.

Celine, din Staffordshire, spune că mama lui nu a văzut partea amuzantă a întâmplării, iar sora lui a fost șocată, dar, cu toatea acestea, nu are planuri să revină la vechiul nume, potrivit Birmingham Live.

Schimbarea numelui l-a costat doar 89 de lire sterline, așa că Celine și-a cumpărat opt certificate suplimentare pentru a dovedi că noul său nume este legitim, în cazul în care cineva pune la îndoială acest lucru.

Când s-a trezit din beție, chiar și el a fost șocat de ceea ce a făcut, însă acum vede partea amuzantă a întâmplării.

Sunt ușor obsedat de ea; nu am de gând să mint. În timpul carantinei am urmărit o mulțime de concerte și, de Crăciun, am avut o „idee minunată”, după câteva băuturi... Preocuparea mea inițială a fost cum naiba anunț departamentul de resurse umane de la serviciu că trebuie să-mi schimb semnătura de la e-mail”, a declarat el pentru sursa citată

Cât privește reacția familiei, bărbatul a spus: „Mama mea nu s-a distrat. I-am explicat că ar putea fi mai rău și că puteam să-mi schimb numele în „Boris Johnson””, a mai spus el.

Celine spune că nu s-a gândit prea departe și nu știe cum să procedeze pe viitor, însă nu are de gând să revină la vechiul nume, deocamdată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri